WELKOM OP DE WEBSITE

van JS SCHILDERS uit Leek

Het Onderhoudsplan van JS schilder- & Onderhoudswerken

Met ons unieke Onderhoudsplan verkeert uw huis altijd in de beste conditie. U komt nooit meer voor verrassingen te staan en bent aantoonbaar minder geld kwijt. Kortom, u heeft er geen omkijken meer naar en uw woonplezier wordt nog groter. Speciaal voor onze particuliere opdrachtgevers hebben wij daarom het Onderhoudsplan ontwikkeld. Dit plan houdt in dat wij het denkwerk over de uitvoering en planning van het onderhoudsschilderwerk van u overnemen, zodat u daar geen zorgen meer over heeft.

Het Onderhoudsplan in de praktijk :

Nadat wij uw woning geheel hebben geschilderd en de ondergrond hebben geïnspecteerd op eventuele onvolkomenheden, krijgt u van ons een contract: Het Onderhoudsplan. 

Gaat u hiermee akkoord, dan voeren wij na twee jaar een eerste inspectie uit. In dat tweede jaar wordt al het schilderwerk gereinigd en het schilderwerk wordt gecontroleerd op gebreken welke wij op dat moment verhelpen.

Woningeigenaren die gebruiken maken van ons Onderhoudsplan, zijn zeer enthousiast en wellicht kunnen wij u binnenkort aan ons klantenbestand koppelen. 

Planmatig onderhoud biedt vele voordelen:

  • Kostenbesparing ; Regulier onderhoud zorgt voor geen nare verrassingen
  • Kostenbeheersing ; De hoogte van het bedrag dat u periodiek betaalt, hangt onder andere af van de huidige staat van onderhoud en de grootte van uw woning
  • Kostenspreiding ; Wij houden voor u de staat van het schilderwerk in de gaten

Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woning. Het onderhoudswerk wordt uitgevoerd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten. Hierop wordt complete garantie gegeven!

Een waterdicht concept!